Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Johanneke uit Utrecht heeft geschreven op 6 november 2017 om 21:31
Lieve Antoinette, Dank voor de fijne tijd die Rosanna bij jou heeft gehad! Inmiddels zit ze alweer een maandje op de basisschool, maar ze heeft het nog geregeld over jou! Je bent een lieve, betrokken gastouder, die er alles aan doet om de kinderen die bij jou komen een fijne tijd te geven. Leuk hoe je Rosanna bij haar leeftijd en interesse passende materialen en activiteiten aanbood. Ook vond ze het erg leuk dat je er vaak naar buiten op uit ging, samen naar het park of de speeltuin. Wij lieten Rosanna altijd in het volste vertrouwen bij jou en ze kwam altijd blij terug van een dagje bij jou! Bedankt voor alles en veel succes met je gastouderschap!
Nicky de Wit uit Breukelen heeft geschreven op 3 september 2017 om 19:14
Hallo Antoinette, Ik wil je nogmaals bedanken voor de goede zorgen voor onze twee kinderen Dewi en Chloe. Zij hebben beide bij jou een hele fijne tijd gehad. Je had oog voor de ontwikkeling van de kinderen en zorgde dat je verschillende speelattributen beschikbaar had zodat elke kind voldoende wel uitgedaagd,een sterk punt! Daarnaast was je altijd zeer open en dacht je altijd mee met ons. Wat we ook altijd erg fijn vonden was je ons altijd die dag op de hoogte hield met leuke foto's of gewoon een bericht met een update. Dat konden we dan ook erg waarderen. Kortom je was een erg prettige gastouder voor ons en ik denk dat je nog veel kindjes en ouders blij gaat maken. Mocht je nog een aanbeveling van ons nodig hebben dan mag je ons natuurlijk altijd bellen. Groetjes, Fam de Wit
Gerry Jรถris uit Winsum Gn heeft geschreven op 24 oktober 2016 om 16:31
Hoi Antoinette. Wat een prachtig bedrijf heb jij opgezet en wat een mooie website. Ik wens je heel erg veel succes, maar jou kennende zal dat wel goed komen.


Heeft u interesse?

Schrijf dan nu uw kind bij mij in

LRK

183359057

Contact

F. Koolhovenstraat 93
3555 VH UTRECHT

Tel: 06-16191468
E-mail:ย info@gastouderzuilenaartje.nl

Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00

ยฉ Copyright SterrenHosting 2016 - 2021 - In opdracht van Gastouder Zuilenaartje