Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
17 berichten.
Martijn en Johanneke uit Utrecht schreef op 28 juni 2023 om 21:45
Onze jongste dochter Myrthe is nu 4 jaar en gaat afscheid nemen van Antoinette. Myrthe is van baby af aan bij Antoinette in de opvang geweest, met heel veel plezier! Wat de opvang bij Antoinette zo fijn maakt, is dat er een hele fijne sfeer is met individuele aandacht voor het kind. Zo had Antoinette bijvoorbeeld altijd speelmateriaal beschikbaar wat paste bij de interesse en het ontwikkelingsniveau. Antoinette doet er alles aan om aan te sluiten bij de behoefte van het kind. Antoinette is een lieve gastouder, die een warme sfeer neer weet te zetten. Echt een tweede thuis! In het contact met ouders hebben wij ook altijd ervaren dat Antoinette goed bereikbaar is, flexibel en meedenkt in oplossingen. Kortom: Antoinette is een topper! Je kunt je geen betere plek voor je kind voorstellen! Myrthe zal haar, Charel en Lana gaan missen! Dank voor alles!
Kirsten en Lenny uit Utrecht schreef op 17 november 2022 om 19:46
Lieve Antoinette, Al 5 jaar komen we bij jou eerst met Joppe en nu met Oscar die na vier fijne jaren nu ook echt bijna op de basisschool gaat starten. We gaan het stiekem missen jouw fijne opvang! We kunnen iedereen de opvang bij antoinette aanraden. Zo lief voor de kinderen, meedenkend met opvoed vraagstukken, attent en altijd behulpzaam. Overal denkt ze in mee van slaapjes tot eten en opvoeding. Heel fijn! Onze jongens gaan er altijd met heel veel plezier heen, zelfs de oudste die al drie jaar naar school gaat haalt er nog vaak herinneringen over op. Dank je wel voor de fijne tijd en de veilige omgeving die je Joppe en Oscar geboden hebt. Groetjes Lenny en Kirsten
Stefan en Pamela uit Houten schreef op 18 december 2020 om 12:17
In 2018 begonnen met onze dochter Lauren bij Antoinette als gastouder, toen Lauren slechts 5 maanden was. Inmiddels gaat Lauren in plaats van 1 dag per week inmiddels al 3 dagen per week en gaat onze tweede dochter Juliette ook 3 dagen per week. Het bevalt super goed! Antoinette denkt erg mee en de meiden leren heel veel. Ze staat altijd open voor hulp, zoals meehelpen naar minder op de dag slapen, anders eten. Soms is het gewoon fijn dat ze de kastanjes uit het vuur haalt door te helpen met aanleren van gewoontes en bijvoorbeeld gezond eten. Wij komen speciaal vanuit Houten naar Antoinette en we zouden niet anders willen!


Heeft u interesse?

Schrijf dan nu uw kind bij mij in

LRK

183359057

Contact

F. Koolhovenstraat 93
3555 VH UTRECHT

Tel: 06-16191468
E-mail: info@gastouderzuilenaartje.nl

Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00

© Copyright SterrenHosting 2016 - 2022 - In opdracht van Gastouder Zuilenaartje